Vezi cum iti poti recupera banii pe biletele de la Romania-Argentina!

Federatia Romana de Fotbal a anuntat pe site-ul său oficial modul in care suporterii isi pot recupera banii pe biletele achizitionate pentru meciul amical Romania-Argentina, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 10 august, la inaugurarea National Arena.

Desi presedintele Mircea Sandu declarase ca procedura nu ii va costa nimic pe fani, cei care doresc sa-si recupereze banii sunt nevoiti sa plateasca din propriul buzunar rambursarea biletelor, cererile in acest sens urmand sa fie facute pana pe data de 10 august pe adresa site-urilor de unde au fost achizitionate (www.biletefotbalonline.ro , www.bilete.ro , www.myticket.ro , www.eventim.ro).

Suporterii care au cumparat deja biletel la meciul Romania-Argentina au si optiunea de a le pastra si de a le folosi la intalnirea cu Franta, din preliminariile Campionatului European din 2012.

Procedura de rambursare a biletelor si a platii aferente acestora

1. Solicitarile de rambursare a biletelor achizitionate la meciul Romania-Argentina se vor primi pana la data de 10 August 2011, data postei. Dupa aceasta data, nicio solicitare de rambursare nu va mai fi luata in calcul, biletele nerambursate considerandu-se automat bilete valabile la meciul inaugural al National Arena Romania - Franta din data de 6 Septembrie 2011, ora 21.30.

2. Cererile de rambursare a biletelor la meciul Romania - Argentina se vor face excusiv online prin completarea formularului special ce se va gasi pe fiecare din cele 4 site-uri; nu se vor accepta spre rambursare comenzi partiale (exemplu: daca achizitia initiala a fost de 2 bilete se vor putea rambursa numai 2 bilete); banii se vor returna in aceeasi forma in care au fost platiti si vor include biletele si taxele platite in momentul achizitionarii. Nu se va tine cont de nicio solicitare de rambursare exprimata altfel decat prin completarea formularului de rambursare.

3. Rambursarea banilor platiti la achizitionarea online a biletelor se va face intr-un termen de maxim 20 de zile de la data returnarii biletelor achizitionate catre site-ul de unde au fost cumparate; biletele se vor rambursa pe cheltuiala expeditorului SI VOR TREBUI SA FIE IN ACEEASI STARE FIZICA IN CARE AU FOST LIVRATE; biletele care vor prezenta deteriorari fizice, vor avea inscrisuri (altele decat cele scris legal pe ele), codul de bare deteriorat, etc, NU SE VOR ACCEPTA LA RAMBURSARE.

4. Biletele se vor putea rambursa prin doua metode: prin posta/curier (livrare cu confirmare de primire) sau prin rambursarea fizica la sediul site-ului de unde au fost achizitionate (adresele de rambursare sunt trecute pe fiecare site in parte). Ambele tipuri de rambursari se vor face exclusiv pe cheltuiala expeditorului. In ambele situatii, returnarea contra-valorii biletelor rambursate (inclusiv a taxelor aferente achizitiei) se va face in termen de maxim 20 de zile de la data rambursarii efective a biletelor, in aceeasi forma in care biletele au fost platite!

5. Biletele care au fost rambursate deteriorate se vor analiza de catre o comisie special constituita in data de 17 August 2011 (reprezentanti ai ANPC, Politiei, FRF si ai agentului economic de unde au fost achizitionate), iar expeditorii acestora vor fi instiintati ulterior asupra deciziei luate.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri