Antena Căutare

Vezi de ce Ion Marin ar putea antrena echipa nationala a Germaniei!

Dubai Club, echipa antrenata de Sapaliga (asa cum e numit Ion Marin) a invins cu 5-0 formatia antrenata de Maradona, Al Wasl. In urma cu un an, Joachim Low, la carma Germaniei, invingea Argentina lui El Pibe d’Oro cu 4-0.

Romanilor le merge de minune in Emiratele Arabe Unite. Dupa ce, ieri, Mirel Radoi a marcat de trei ori in meciul cu pe care Al Ain l-a castigat cu Al Jazira (4-2), astazi echipa lui Ion Marin s-a distrat cu formatia pregatita de fostul mare jucator argentinian Diego Maradona.

Dubai Club s-a impus cu 5-0, iar toate golurile au venit in ultimele 32 de minute de joc. Aboubacar Camara a fost eroul serii, a semnat doua reusite senzationale. Hassan Mohamed, Feindouno si Daoudi i-au facut lui "Sapaliga" un debut perfect pe banca lui Dubai Club.

Pentru echipa lui Ion Marin, acesta a fost al patrulea meci din Cupa Emiratelor, in precedentele trei intalniri inregistrand o victorie si doua infrangeri. Victoria de astazi o aduce pe Dubai Club pe pozitia a treia in Grupa A, cu sase puncte. Grupa e condusa de Al Jazira, care are 9 puncte dupa 4 etape, iar echipa lui Mirel Radoi si a lui Cosmin Olaroiu, Al Ain, e doar pe doi, cu 7 puncte.

Peste o saptamina, Dubai Club va debuta in campionat, in deplasare, cu Emirates Club.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Horia Tecau si Robert Lindstedt sunt in finala la Beijing... Culio sustine ca FRF incearca sa-l convinga sa joace pentru Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x