Antena Căutare

Vezi la ce varsta vrea Totti sa se retraga!

Liderul Romei a declarat ca vrea sa ii calce pe urme lui Dino Zoff si sa joace pana la 40 de ani.

Derby-ul Lazio - AS Roma isi va bifa duminica un nou episod. Din care va lipsi capitanul si simbolul oaspetilor, Francesco Totti. Atacantul a devenit indisponibil in urma unei accidentari. Cu toate acestea, Totti a participat la o conferinta de presa in care a vorbit despre derby, dar si despre viitorul sau.

Decarul care tocmai a implinit 35 de ani, a declarat jurnalistilor ca si-ar dori sa calce pe urmele lui Dino Zoff si sa joace fotbal pana la 40 de ani, dupa care va imbratisa o cariera de manager.

"Mi-as dori sa joc pana la 40 de ani. Daca voi fi bine, vreau sa continui sa ma distrez ca pana acum. Cand voi simti ca nu mai pot, voi arunca prosopul. Dupa ce imi voi agata ghetele in cui, cel mai probabil voi ajunge manager. Dar inca nu am discutat despre asta cu conducerea, acum ma gindesc doar sa joc", a declarat Totti pentru corrieredellosport.it.

La aceeasi conferinta de presa, Totti a dezvaluit si care a fost derby-ul care i-a placut cel mai mult. "In ultimul meci dintre AS Roma si Lazio am inscris o dubla. Inaintea partidei au fost multi care au criticat si au sustinut ca ar mai bine daca nu as juca", a marturisit Totti.

Totti a implinit 35 de ani la sfarsitul lunii septembrie si a evoluat in intreaga sa cariera numai pentru AS Roma.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Au si ei un Urs Meier: Iturralde Gonzalez a devenit inamic public in Armenia!... Gigi Becali despre meciul cu Vaslui: „Nu le mai dam 3, le dam 4”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x