Antena Căutare

Vezi lotul Romaniei pentru amicalul cu Belgia!

Antrenorul "nationalei" a chemat doar doi jucatori de la liderul Ligii 1, nici unul de la Rapid, in schimb a adus 3 atacanti stranieri care au marcat impreuna cat Marius Niculae.

In primul rand, a decis sa nu-l cheme pe cel mai in forma fotbalist al campionatului intern. Marius Niculae, care e si golgheterul la zi al Ligii 1, a fost ocolit de Piturca, in schimb, au fost selectionati Daniel Niculae, Mazilu si Bogdan Stancu, care toti impreuna au marcat 12 goluri in acest sezon, atatea cate are singur Niculae in tricoul lui Dinamo.

Mutu, Tamas si Sapunaru, out!

Steaua, care desi e la 8 puncte in spatele rivalei din Stefan cel Mare, trimite 3 oameni: Tatarusanu, Tanase si Bourceanu, spre deosebire de Dinamo, care ii are la "nationala" doar pe portarul Balgradean si pe fundasul Luchin. Lotul nu cuprinde cele 4 mari vedete din preliminariile trecute, Mutu, Marica, Tamas si Sapunaru, dar au fost chemate cateva nume surpriza ca Pleasca (21 de ani), Chipciu (22) si Ionut Neagu (22).

Lotul de 23 de jucatori:

Portari: Tatarusanu (Steaua), Lung jr. (Astra), Balgradean (Dinamo)
Fundasi: Luchin (Dinamo), Pleasca (Pandurii), D. Goian (Glasgow), Gaman (Astra), Chiriches (Pandurii), Papp (Vaslui), St. Radu (Lazio), Rat (Sahtior)
Mijlocasi: Torje (Udinese), D. Varga (Kuban Krasnodar), Pintili (Pandurii), I. Neagu (Otelul), Cocis (FC Rostov), Bourceanu (Steaua), C. Lazar (PAOK Salonic), Cr. Tanase
(Steaua)
Atacanti: D. Niculae (Nancy), Chipciu (FC Brasov), Mazilu (Arsenal Kiev), B. Stancu (Orduspor)

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

VIDEO! George Galamaz: "Fotbalul e un joc, nu ceva de viata si de moarte"... Lotul Romaniei pentru meciul amical cu Belgia. Pleasca, Neagu si Chipchiu sunt surprizele lui Piturca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x