Antena Căutare

Victorie clara pentru Tara Galilor la Cupa Mondiala de rugby, 81-7 cu Namibia

Tara Galilor isi continua drumul spre sferturile de finala ale Cupei Mondiale de rugby din Noua Zeelanda, dupa ce a invins la New Plymouth echipa Namibiei cu scorul de 81-7.

Galezii au stabilit o seie de recorduri in victoria obtinuta luni: cel mai clar succes la Cupa Mondiala, precedenta performanta fiind un 72-18 cu Japonia in 2007, cele mai multe eseuri intr-un meci de Cupa Mondiala (12), iar George North a devenit, la 19 ani si 166 de zile, cel mai tanar jucator care reuseste o incercare la Cupa Mondiala.

Scott Williams a marcat trei eseuri la primul sau meci la Cupa Mondiala, celelalte noua incercari ale galezilor venind de la George North, doua, Aled Brew, Toby Faletau, Gethin Jenkins, Jonathan Davies, Lloyd Williams, Lee Byrne si Alun Wyn Jones.

Singurul moment de satisfactie al africanilor a venit in repriza a doua, cand Lock Heinz Koll a inscris un eseu, transformat de Theuns Kotze.

„Am inceput in forta, cu 22 de puncte in 15 minute, dar apoi jucatorii au crezut ca treaba este terminata ssi s-au relaxat. Am avut o discutie la pauza si asta s-a vazut in repriza a doua, iar la final am fost fericit pentru rezultat", a spus antrenorul galezilor.

Daca Namibia si-a incheiat evolutia la actuala Cupa Mondiala, cu patru infrangeri, Tara Galilor mai are de jucat impotriva nationalei din Fiji, pe 2 octombrie, la Hamilton.

Sursa: Antena3.ro

Ion Craciunescu: "Nu em am nevoie de arbitraj, CCA-ul are nevoie de mine "... Mircea Sandu il apara pe presedintele CCA: „Nu cred in vinovatia lui Avram”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x