Antena Căutare

Victorino Hilton: „Montpellier poate lua titlul”

Fundasul brazilian il acuza pe fostul sau antrenor ca nu i-a acordat suficiente sanse pentru a se impune in primul 11 al lui Marseille, dar crede ca a fost mai bine pentru cariera lui sa plece de pe Velodrome, pentru ca acum poate castiga titlul din postura de titular cert.

Montpellier se afla pe primul loc in Franta, la un punct in fata lui PSG, cu o aparare formata din jucatori refuzati de alte echipe transferati de la retrogradate sau aruncati in lupta la o varsta frageda.

Astfel, pe stanga evolueaza Henri Bedimo, fost la Lens, pe dreapta Garry Bocaly, alungat de la Marseille la fel ca fundasul central Hilton, care face pereche cu Mapou Yanga-Mbiwa, cel ce a ajuns capitan la 22 de ani.

Victorino Hilton isi aminteste si acum cu groaza de perioada petrecuta la OM si il face praf pe Deschamps.

„La Marseille nu jucam mai deloc pentru ca antrenorul nu avea incredere in mine. In 2010 cand s-a castigat campionatul am fost mai mult rezerva lui Diawara si M'bia. Aici insa avem un antrenor care stie sa ne motiveze, iar lotul este echilibrat. Daca vom continua sa jucam asa, putem deveni campioni" a spus brazilianul.

Foto: infos-foot.net

Brazilia - Bosnia 2-1 / Selecao invinge cu un autogol in prelungiri... Jelen vrea sa marcheze primul gol pe Stadionul National din Varsovia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x