Antena Căutare

VIDEO! Andrei Margaritescu a scapat de puscarie pentru ca nu s-a terminat campionatul!

Fotbalul l-a salvat, la propriu. Pe Andrei Margaritescu, de inchisoare. Cel putin asta reiese din motivarea tribunalului, prin care s-a hotarat ca jucatorul lui Dinamo sa fie cercetat in libertate pentru ca "este fotbalist intr-un campionat aflat in desfasurare".

Andrei Margaritescu. 112 meciuri pentru Dinamo si 3 pentru nationala Romaniei. Insa meciul vietii l-a avut saptamana trecuta in fata procurorilor. Era acuzat ca a cumparat o masina furata.

Dar procurorii au demonstrat ca Margaritescu stia ca masina este furata. Chiar jucatorul ar fi marturisit. Mai mult, dinamovistul ar fi adaugat ca avea de gand sa scape repede de ea. Isi cauta cumparatori in Republica Moldova. Sinceritatea fotbalistului i-ar fi facut pe procurori mai blanzi.

Andrei Margaritescu e cercetat in stare de libertate si singura interdictie care i s-a impus este parasirea tarii. In motivare, judecatorii au sustinut ca fotbalistul trebuie sa ramana liber, pentru ca mai are niste meciuri de jucat in campionat. Totusi, acuzatia exista in cazul sau. Se numeste tainuire, iar Margaritescu risca un dosar penal pentru asta. In acelasi dosar, Cristi Munteanu, fostul portar dinamovist este cercetat tot pentru tainuire, iar alte cinci persoane, implicate intr-o retea de furturi de masini, au fost arestate.

Foto: gsp

Zece jucatori dinamovisti vor fi cercetati de Politie... Dinamo Bucuresti - Gloria Bistrita 3 - 0 / "Cainii", la a doua victorie consecutiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x