Antena Căutare

VIDEO! Becali jigneste o jurnalista: "Esti proasta si idioata! Sa nu te mai prind pe aici"

In ziua in care finantatorul Stelei a fost achitat de magistratii Inaltei Curti in dosarul "Valiza" si a castigat si drepturile asupra clubului, cunoscutul investitor si politician s-a dezlantuit la adresa unei jurnaliste.

In momentul in care a fost intrebat de o ziarista daca are e speriat de gandul ca ar putea primi o pedeapsa de patru ani in "Dosarul Valiza", Becali a lovit cu palma microfonul si i-a spus: "Tu sa nu mai vii aici, sa nu te mai prind pe aici ca esti prea proasta!"

Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piturca si Radu Gheorghe Marino au fost achitati, marti, de instanta suprema in dosarul "Valiza". Gigi Becali a castigat in aceeasi zi si procesul cu Armata. Finantatorul ramane cu palmaresul, sigla si echipa.

Europarlamentarul Gigi Becali a fost trimis in judecata, in decembrie 2008, in dosarul "Valiza", de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), fiind acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Europarlamentarul Gigi Becali i-a avertizat pe magistratii de la Inalta Curte ca, daca il vor condamna in dosarul Valiza, vor fi condamnati la randul lor la Judecata de Apoi.

`

Foto:A1.ro

Ion Tiriac, dupa atacurile lui Federer si Nadal: "Sunt jucatori grozavi, le respect opinia, dar nu le-o accept&quo... Vezi principalele locuri de desfasurare a competitiilor din cadrul JO de la Londra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x