VIDEO: Cea mai absurdă eliminare din istoria fotbalului a avut loc în Ligue 1. Cum să iei două ”galbene” în 3 secunde

Meciul de Ligue 1 dintre Angers și Lyon (3-3 scor final) a oferit una dintre cele mai absurde eliminări din istoria fotbalului. În minutul 50, la scorul de 3-1 pentru oaspeții de la Lyon, fundașul acestora, Marcelo, a primit două ”galbene” în, atenție, trei secunde!

Cum s-a întâmplat acest ”miracol” fotbalistic ? Ei bine, spune apărătorul oaspeților, dintr-un accident. Imediat după ce a văzut primul ”galben”, Marcelo a avut un gest de frustrare și, aparent involuntar, îl lovește peste mână pe ”central”, al cărui cartonaș sare în aer. Considerând că Marcelo i-a dat intenționat peste mână, arbitrul Lesage i-a mai dat un cartonaș galben și implicit pe cel roșu.

În doar trei secunde, Marcelo și-a lăsat echipa în inferioritate, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă. Angers a revenit și a scos un punct în care, la 1-3 și în egalitate numerică cu Lyon nu mai spera.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri