Antena Căutare

VIDEO: Cea mai tare fază de când au introdus ARBITRAJUL VIDEO! În loc de 2-0, decizia a schimbat tabela la 1-1

Începând din acest sezon, în Olanda se va folosi arbitrajul video, iar tehnologia a fost testată chiar în meciul de Supercupă dintre Feyenoord şi Vitesse. În loc de 2-0, scorul de pe tabelă s-a făcut 1-1.

La 1-0 pentru Feyenoord, cei de la Vitesse au cerut penalty, după o intervenţie prin alunecare asupra lui El Ahmadi, dar arbitrul partidei a lăsat jocul să continue. Pe contraatac, Feyenoord face 2-0, însă reuşita este anulată, corect, pe motiv de ofsaid.

Cum jocul era întrerupt, la insistenţele jucătorilor de la Vitesse, centralul a cerut ajutorul arbitrajului video. În tribune, fanii lui Feyenoord credeau că se analizează faza golului lor, dar, în realitate, arbitrul urmărea contactul de mai devreme, din interiorul careului.

Galben pentru fundaş, penalty pentru Vitesse şi 1-1. Meciul a fost decis la loviturile de departajare, Feyenoord câştigând cu 4-2.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

BOMBĂ ÎN TENIS! După Şarapova, o altă sportivă celebră a fost depistată POZITIV... Pică transferul mult aşteptat de FCSB?! Becali anunţă că fundaşul central dorit de Dică ar putea să nu mai vină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x