Căutare Live

VIDEO! Copiii lui Ilie Stan urasc cluburile de noapte

Are tata 2 baieti! Copiii lui Ilie Stan urasc cluburile de noapte. Le iubesc pe cele de fotbal. Si amandoi zic de parca ar fi o poezie invatata pe de rost: "Tata este cel mai bun antrenor!" Dar si cel mai dur! Baiatul cel mare, Daniel, a simtit-o pe pielea lui, cat timp a fost la Branesti. Inainte de meci, tatal antrenor confisca laptopurile si telefoanele!

Baietii lui Ilie Stan spun ca tatal e cel mai bun antrenor din lume. Cel mare, Daniel, joaca la Clinceni, are 19 ani, dar in timp ce baietii de varsta lui merg in cluburi de noapte, el vrea sa auda doar de cele de fotbal.

Colegii de la Clinceni viseaza sa joace la Real Madrid. Daniel vrea sa ajunga la arabi. Tata l-a sfatuit sa traga serios si sa-si vada de treaba.

Fiul cel mic, Andrei, are 16 ani dar e cu un cap mai inalt decat colegii lui juniori la Steaua. El face antrenament pe un teren de 20 pe 40 de metri din curtea Liceului Eliade, dar de duminica, se vor intoarce in Ghencea.VIDEO! Uite-i pe Evra si Berbatov la popice!... VIDEO! Derby cu scantei la rugby pe GSP TV...
Ultimele știri