Antena Căutare

VIDEO! Cristiano Bergodi: "Daca as fi venit la timp, as fi putut avea rezultate la Steaua"

"Am plecat de la Steaua din cauza unui acces de orgoliu". Cristiano Bergodi da vina pe Gigi Becali pentru plecarea de la Steaua. Italianul si-a dat demisia in septembrie 2009, dupa ce patronul a intrat in vestiar la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol.

A stat trei luni la Steaua si a plecat dupa ce s-a trezit cu Gigi Becali in vestiar! Cristiano Bergodi il considera vinovat pe patron pentru despartirea sa de Steaua in septembrie 2009: "Am plecat, cred eu, pentru un acces de orgoliu al domnului Becali. Imi pare rau ca nu am putut termina munca. Mi-a parut foarte, foarte rau ca am plecat."

Bergodi spune ca marele regret al carierei sale este ca nu i s-a dat timp la Steaua! "As fi putut avea rezultate", spune italianul, care dezvaluie ca i-a trecut supararea pe Gigi Becali. "A trecut timpul. Am vorbit deja o data, acum nu mai sunt suparat. Nu se poate sta suparat pana la sfarsit."



Bergodi are si o dilema. Nu poate intelege de ce Steaua merge bine in Europa, dar pierde pe banda rulanta in campionat.

De la Modena, italianul urmareste tot ce se intampla in Liga Intai si nu isi poate explica de ce echipa care a transferat jucatori tari in aceasta vara, joaca asa de slab. Steaua lui Levy are deja 3 infrangeri in 7 etape! "Mi se pare o echipa buna, dar nu inteleg de ce in campionat nu merge asa. Pentru mine e o surpriza."



foto: Intact Images

VIDEO! Sechelariu l-a facut "oaie parlamentara" pe Gigi Becali... VIDEO! Gardos, dorit in Serie B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x