Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

VIDEO! Dragomir: "Cristi Tanase «explozia anului»? Doar daca ii bagi o grenada in c*r"

Mijlocasul Stelei, Cristi Tanase a fost desemnat "explozia anului" la o gala a fotbalului organizata de un post de televiziune.

Intr-un interviu acordat inainte de gala, presedintele Ligii Dumitru Dragomir a avut o replica savuroasa atunci cand a auzit ca Dodel este nominalizat la aceasta sectiune: "Tanase, explozia anului? Poate daca ii bagi o grenada in c*r".

Dragomir a comentat si un eventual transfer al lui Florin Costea la Vaslui: Daca se duce acolo, nu sta 3 saptamani cu Porumboiu si Hizo. Sa nu credeti ca Universitatea a cazut intamplator, a retrogradat pe valoarea jucatorilor, care au fost umflati. El are minte de copil si ar trebui inteles, nu asa se lucreaza cu un jucator care a fost accidentat. Il sfatuiesc sa fie mai putin orgolios, mai putin oltean si sa se puna la punct cu tonusul muscular, ca de acolo pleaca si cel mental"

Presedintele Ligii si-a prezentat si optiunile pentru jucatorul anului: "Locul 1, 2, si 3, Sinmartean! Fotbalist ca el nu sunt multi in Europa la aceasta ora. Daca il ia Steaua, va dau scris acum ca ia titlul!"Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Recomandari