Căutare Live

VIDEO! F1: Vettel, protagonistul unui accident spectaculos in antrenamentele din Turcia

Sebastian Vettel, campionul mondial en titre si liderul clasamentului pilotilor in sezonul F1 2011, a fost protagonistul unui accident spectaculos in prima sesiune de antrenamente cronometrate din cadrul MP al Turciei.

Din cauza ploii abundente, circuitul din Istanbul s-a transformat intr-un adevarat lac.

Fiind intr-un tur contra-cronometru, Vettel a fortat iar, la iesirea din virajul numarul opt, monopostul Red Bull a prins un vibrator si nu a mai putut fi stapanit din cauza apei, sfarsind violent intr-un parapet de protectie.

Masina s-a facut praf, dar Vettel a scapat nevatamat, participarea sa in MP al Turciei nefiind pusa sub semnul intrebarii.

Foto: Intactimages / EPA

AISS, dezamagita de Olaroiu: "Dragostea si respectul nu se cumpara prin proiecte de 10 zile"... Real Madrid vrea sa-l achizitioneze pe Hamit Altintop...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri