Antena Căutare

VIDEO Franta - Mexic 0-2/ "Cocosii" sunt ca si eliminati!

Franta este ca si eliminata de la Cupa Mondiala dupa infrangerea din fata Mexicului, scor 0-2. Golurile partidei au fost marcate de Hernandez si Blanco, din penalty.

Disputa dintre Franta si Mexic a inceput intr-un ritm alert, insa cele mai mari ocazii ale primei reprize au apartinut elevilor antrenati de Javier Aguirre. In minutul 7, fundasul Rafa Marquez a avut o prima sansa de a deschide scorul dar din nefericire n-a gasit spatiul portii lui Lloris.

Francezii au dominat doar la capitolul posesie si lovituri de colt, neavand nici macar un sut pe spatiul portii mexicanilor.

In partea a doua, mexicanii au iesit mult mai determinati de la cabine si golul plutea in aer. Aguirre ii introduce pe teren pe Cuahtemoc Blanco si "Chicharito" Hernandez si nimeni nu se gandea ca cei doi vor aduce victoria mexicanilor.

Hernandez, noul jucator al formatiei Manchester United a perforat poarta franceza in minutul 63, dupa ce a facut sah mat jocul la offside al francezilor. Atacantul, ramas singur cu Lloris, l-a depasit cu un dribling scurt si a trimis in poarta goala.

Dezastrul a fost complet pentru francezi in minutul 79, cand arbitrul Al Ghamdi a aratat punctul cu var, dupa un fault in careu facut de Abidal asupra lui Barrera. Veteranul Cuahtemoc Blanco a transformat fara emotii si i-a trimis pe "cocosi" sa-si faca bagajele.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO

In ultima etapa a grupei A, Uruguay intalneste Mexicul, un egal "prietenos" fiindu-le suficient ambelor echipe pentru a se califica in optimi si ar face inutil rezultatul partidei dintre Franta si Africa de Sud.

Clasament Grupa A

1 Uruguay 2 1 1 0 3 - 0 4 pct.
2 Mexic 2 1 1 0 3 - 1 4
3 Franta 2 0 1 1 0 - 2 1
4 Africa de Sud 2 0 1 1 1 - 4 1

Cupa Mondiala/ Programul meciurilor de miercuri: Spania intra in actiune... Gabriel Bostina a semnat cu U Cluj pe doua sezoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x