Antena Căutare

VIDEO: "Fulgere în faţă, în spate, în stânga şi dreapta, ploaie, frig şi valuri mari". Cinci români au traversat Marea Neagră vâslind. Urmează Oceanul Atlantic

Andrei Roşu, Vasile Oşean, Ionuţ Olteanu, Marius Alexe şi Alexandru Dumbravă, membrii echipei Atlantic4, au venit la "Prietenii de la 11" să vorbească despre recordul doborât pe Marea Neagră.

Peste 1200 de kilometri au vâslit cei cinci români pentru a traversa Marea Neagră. Au început cu stângul, având probleme la ambarcaţiune după o furtună teribilă, dar au terminat cu bine ceea ce reprezintă doar un antrenament pentru marea provocare: traversarea Oceanului Atlantic.

"Cel mai greu a fost schimbul de la 02:00 la 04:00, pe o furtună grea de tot. Erau fulgere în faţa, în spate, în stânga, în dreapta, era frig, ploua, bătea vântul şi valurile erau tot mai mari. Am avut şi defecţiuni, ni s-a rupt şi cârma, am plutit în derivă, dar am reuşit să facem faţă", ne-au spus cei cinci români curajoşi.

Antrenorul Serenei Williams o distruge pe Simona Halep: "A vrut să fie lider mondial, dar a eşuat"... S-a rezolvat! Tătăruşanu pleacă de la Fiorentina şi se transferă în Ligue 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x