VIDEO: Gol ireal marcat de Ronaldinho într-un meci amical! Magie pură din partea fostului star al Barcelonei!

Ajuns la 37 de ani, fostul star al celor de la PSG, Barcelona și AC Milan, Ronaldinho, demonstrează meci de meci, fie că e oficial sau amical, că talentul său nu moare niciodată!

”Dințosul” care ne-a încântat cu goluri de poveste pe când evolua în Europa, a fost ”one-man show” și în amicalul jucat de ”Prietenii lui Ronaldinho” și ”Stelele Fotbalului”. În amicalul disputat în weekend la Sao Paolo, Ronaldinho a marcat și golul meciului, mai mult ca sigur unul dintre cele mai frumoase înscrise de el de-a lungul carierei.

Aflat la balon în propria jumătate a terenului, și nemarcat, Ronaldinho a profitat de ieșirea portarului advers dintre buturi și a lansat o boltă de efect direct în poarta adversă. În final, echipa prietenilor săi au pierdut cu 6-9, însă golul marcat de la centrul terenului rămâne momentul de top al meciului.

Minutul 12:50 (golul magnific al lui Ronaldinho)

Pe lângă Ronaldinho, la acest meci au mai luat parte nume uriașe din fotbal, precum Falcao, Diego Tardelli, Sidao, Vampeta, Lucio, Whindersson Nunes, Felipe Araujo, Amaral, Guilherme Arana, Tche Tche, Vitor Bueno sau Denilson.

Ultimele știri