Antena Căutare

VIDEO! Golul anului vine din futsal: Executie incredibila a lui Falcao

Degeaba s-au straduit Messi si Cristiano Ronaldo sa marcheze cele mai frumoase goluri ale lui 2012. Falcao, starul brazilian al fotbalului in sala, a reusit sa faca uitate toate reusitele "galactice" si "extraterestre" cu o executie incredibila.

Alessandro Rosa Vieira, zis si Falcao, este cel mai bun jucator din lume la futsal. A fost recunoscut de FIFA drept regele fotbalului in sala in 2004 si 2008.

Si-a inceput cariera la fotbalul in iarba. Prima experienta, Guarapira. In 1992 a ajuns la Corinthians, acolo unde a petrecut patru sezoane. Competitia era uriasa pentru un loc in nationala Braziliei, asa ca a ales sa-si reprezinte tara la fotbalul in sala. "Joaca" a inceput sa se transforme in ceva serios imediat dupa ce Falcao a prins gustul fazelor spectacol din futsal. Mai tarziu, a ajuns chiar el sa le faca. Youtube-ul ii e martor.

A dat aerul liber pe mirosul golurilor din sala. S-a mai intors o singura data pe iarba, in 2005, atunci cand Sao Paolo l-a rugat sa dea o mana de ajutor in Cupa Libertadores.

Are 201 selectii in tricoul nationalei de futsal a Braziliei si 339 de goluri marcate.

Ca tot a venit vorba de goluri, Falcao a "recidivat" cu o executie extraordinara. Lovitura libera pentru Atletico in meciul cu Estralas. Deviere cu calcaiul si un gol greu de explicat. Si greu de inteles pentru portarul advers.

Victor Piturca il sfatuieste pe Maxim sa ramana la Pandurii... Gest superb al fanilor olteni! Au aruncat din tribune 2.000 de ursuleti de plus pentru copiii cu dizabilitati!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x