Antena Căutare

VIDEO! Leonard Doroftei: "Bute avea nevoie de meciuri mai bune"

Infrangerea aparent surprinzatoare a lui Lucian Bute, in fata lui Carl Froch, l-a "reactivat" pe batranul Leonard Doroftei. Fostul campion mondial a criticat tactica adoptata de Lucian, precizand, totodata, ca luptatorul roman a avut parte, in sfarsit, de un adversar veritabil.

Fara indoiala, nimeni nu este mai indreptatit sa comenteze prestatia lui Lucian Bute, din meciul cu Carl Froch, decat "mosul" Leonard Doroftei.

Fostul pugilist roman, campion mondial WBA la categoria semi-usoara, nu s-a sfiit sa-si dea cu parerea despre Lucian si ultima sa prestatie.

"Din pacate, nu am fost niciodata un critic al lui, nu vreau sa-l judec, dar avea nevoie de niste meciuri mai bune. [...] A luat-o progresiv si a ramas progresiv, daca ar fi facut un pas inainte, inca un pas inainte... [...] Prima repriza mi-a placut foarte mult, am crezut ca e o victorie sigura. Nu inteleg de ce s-a schimbat. [...] Nu a avut o anumita serie, l-a surprins de vreo cateva ori pe Froch, dar nu a fost de ajuns", a declarat Doroftei.



De altfel, Leonard Doroftei a marturisit ca il apreciaza pe Lucian Bute si, indiferent de ce spun gurile rele, asteapta ca pugilistul roman sa-si ia revansa.

"Eu cred in revenirea lui Bute! Trebuie sa-i dam o sansa"



Elegant, Lucian Bute si-a recunoscut infrangerea, intr-un interviu acordat "Un Show Pacatos". Luptatorul a precizat ca merge mai departe, se simte excelent din punct de vedere fizic, ranile adevarate fiind cele psihice.

"Ma simt bine din punct de vedere fizic, cu mica exceptie a ochiului umflat, dar in cateva zile se va vindeca. Nu am probleme cu mainile, cu picioarele, capul nu ma doare, am primit cateva lovituri, a fost un meci extrem de greu, o infrangere pe care o diger foarte greu, dar capul sus si mergem mai departe", a marturisit Lucian Bute.



Mircea Badea, despre meciul lui Bute: "Aici a fost ceva necurat"... Lucian Bute, invingator daca face contestatie?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x