Antena Căutare

VIDEO! Lucian Bute, la Parlament: "Este onoare sa fiu astazi aici. Nu am venit cu nicio intentie"

Lucian Bute a raspuns invitatiei de a fi prezent in Camera Deputatilor, miercuri, unde si-a exprimat speranta ca isi va disputa un meci pentru centura in Romania.

"Multumesc Camerei pentru invitatie, este o onoare pentru mine si am venit cu mare drag si respect pentru Parlament. Sper din tot sufletul pe viitor ca meciurile mele sa fie transmise in Romania, pentru ca sunt multi romani care vor sa ma vada pe viu. Am semnat un contract cu o televiziune americana pentru urmatoarele trei meciuri (n.r. Showtime Sports), dar am pus o clauza pentru a-mi apara centura in Romania daca va fi posibil. Sper din tot sufletul ca un meci al meu sa se dispute aici", a declarat Lucian Bute.

El a fost asigurat de sprijinul Robertei Anastase, presedinta Camerei Deputatilor, care i-a inmanat totodata "Placheta presedintelui Camerei Deputatilor".

"Ar fi un vis implinit al romanilor daca Bute ar boxa si in Romania, dupa cum cred ca nu trebuie sa se mai repete ca TVR sa nu transmita meciurile lui Lucian Bute", a declarat Roberta Anastase.

Cupa Romaniei/ FC Brasov este prima echipa calificata in semifinale... Lucian Bute vrea sa-i convinga pe parlamentari sa-l sprijine in organizarea unei gale de box in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x