Antena Căutare

VIDEO! Lucian Bute: "Obiectivul meu era sa-mi pastrez centura. Nu a fost deloc un meci usor"

Lucian Bute a revenit in Romania, dupa ce a reusit sa-si pastreze pentru a noua oara centura de campion mondial IBF in urma victoriei la puncte din meciul cu Glen Johnson.

"A fost obiectivul meu sa-mi pastrez centura. Nu a fost deloc un meci usor. Stiu ca multi se asteptau sa castig prin KO, asa cum am tot facut-o in ultima vreme, dar am luptat cu un boxer experimentat si un bun incasator. Stiam ca va fi o lupta lunga si ca va fi foarte greu sa-l inving prin KO, asa ca planul meu a fost sa-mi dozez energia"


"Desi l-au mai invins si altii, eu sunt singurul care a facut-o atat de clar la diferenta de puncte. Pentru mine, a fost un pas foarte important si toata presa din America a vorbit frumos despre meciul meu si despre performanta mea".




"Am tras un semnal de alarma pentru ceilalti pugilisti, care vor sa ma infrunte si care au tot vorbit despre mine, ca sunt supraapreciat si ca nu am valoare. Stiti si voi la cine ma refer. Cred ca de acum se vor gandi de doua ori inainte de a accepta sa se bata cu mine"



VIDEO! Ruxandra Dragomir: "Ilie Nastase ii pupa mana Elenei Ceausescu"... VIDEO! Pana de curent la "amicalul" Gabon- Brazilia. Arena va gazdui finala Cupei Africii 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x