VIDEO: Momente cumplite pentru Alex Bourceanu în Rusia. Internaționalul român a suferit o accidentare groaznică. A fost transportat cu avionul la Moscova

Fostul jucător al Stelei, Alexandru Bourceanu, a suferit o accidentare groaznică în meciul jucat vineri seară de echipa sa, Arsenal Tula, în deplasare cu Ural Ekaterinburg, echipa la care este legitimat un alt fost stelist, Eric Bicfalvi (scor final 1-1).

În minutul 71, mijlocașul de 32 de ani al celor de la Arsenal Tula a încercat să-l dribleze pe Emeljanov, dar a avut un ghinion teribil şi tackling-ul încercat de adversarul său l-a prins cu piciorul în pământul înghetat. Iniţial, Bourceanu nu a dat semne că accidentarea ar fi gravă, dar ulterior a constatat că nu poate călca în piciorul drept. Instantaneu, fostul fotbalist al Stelei a început să ţipe de durere şi a cerut intervenţia medicilor.

Conform gsp.ro, diagnosticul preliminar este fractură de tibie, iar jucătorul a fost transportat de urgență cu avionul la Moscova pentru investigații! Din primele informații, perioada de pauză ar fi de 6 luni.

Minutul 6: ATENȚIE, IMAGINI EXTREM DE DURE!

Seara de vineri a fost una neagră și pentru un alt român. Atacantul celor de la Juventus București, Simon Măzărache, a suferit o fractură de tibie și peroneu în meciul cu Astra Giurgiu, ceea ce înseamnă că sezonul acestuia este încheiat, informează TV Telekom Sport.

Ultimele știri