Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO: Nae Nicolae, patronul echipei FC Stefanesti, n-a avut nicio sansa! Ce se intampla cand esti lovit de un tren

Impactul provocat de un tren aflat in plina viteza este unul devastator! Un material realizat de Top Gear demonstreaza ca pasagerii unei masini n-au nicio sansa in cazul in care sunt loviti de locomotiva. A fost si cazul lui Nae Nicolae, patronul echipei FC Stefanesti, decedat dupa ce a incercat sa treaca peste calea ferata chiar daca bariera era coborata

In 2008, cei de la Top Gear trageau un semnal de alarma in privinta atentiei la trecerea peste calea ferata. Pentru a-i face pe soferi sa constientizeze riscurile la care se supun atunci cand incearca sa traverseze chiar daca bariera este coborata, au realizat un experiment.

S-a asezat o masina pe linie si s-a asteptat sosirea unui tren. In plina viteza, locomotiva a spulberat autoturismul si l-a tarat cateva sute de metri pana sa se opreasca. Reluarile spun totul! E aproape imposibil sa supravietuiesti cand esti lovit in plin.

Din pacate, asa au stat lucrurile si in cazul lui Nae Nicolae, patron al echipei FC Stefanesti si apropiat al lui Gigi Becali, decedat, miercuri, dupa ce a fost izbit de-un tren de persoane.

Recomandari