Căutare Live

VIDEO: Nae Nicolae, patronul echipei FC Stefanesti, n-a avut nicio sansa! Ce se intampla cand esti lovit de un tren

Impactul provocat de un tren aflat in plina viteza este unul devastator! Un material realizat de Top Gear demonstreaza ca pasagerii unei masini n-au nicio sansa in cazul in care sunt loviti de locomotiva. A fost si cazul lui Nae Nicolae, patronul echipei FC Stefanesti, decedat dupa ce a incercat sa treaca peste calea ferata chiar daca bariera era coborata

In 2008, cei de la Top Gear trageau un semnal de alarma in privinta atentiei la trecerea peste calea ferata. Pentru a-i face pe soferi sa constientizeze riscurile la care se supun atunci cand incearca sa traverseze chiar daca bariera este coborata, au realizat un experiment.

S-a asezat o masina pe linie si s-a asteptat sosirea unui tren. In plina viteza, locomotiva a spulberat autoturismul si l-a tarat cateva sute de metri pana sa se opreasca. Reluarile spun totul! E aproape imposibil sa supravietuiesti cand esti lovit in plin.

Din pacate, asa au stat lucrurile si in cazul lui Nae Nicolae, patron al echipei FC Stefanesti si apropiat al lui Gigi Becali, decedat, miercuri, dupa ce a fost izbit de-un tren de persoane.

Timisorenii se pregatesc de spectacol in meciul cu Dinamo! Au fotografiat stadionul "Dan Paltinisanu" cu o dro... 18 iulie 1976: 37 de ani de la o premiera mondiala! 10 pentru Nadia Comaneci...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri