Antena Căutare

VIDEO! Narcis Raducan: "Eu nu bat suporteri ca Mihai Stoica"

Oficialul stelist i-a dat o replica lui fostului manager al ros-albastrilor, cel care il acuzase ca in loc sa fie alaturi de echipa a alergat la cross.

Dupa ce Mihai Stoica l-a acuzat de situatia in care se afla Steaua, Narcis Raducan i-a raspuns pe aeroport fostului sau sef de la Urziceni, dar si din Ghencea, facand apel la un moment mai putin placut din cariera managerului: altercatiile cu suporterii: „Am vazut prin presa ca un ziarist, probabil cel mai mare, a zis ca am alergat la cross. Aveam doua variante: sa alerg sau sa bat suporterii pe stadion, sau la nunta. Am ales prima varianta. A fost dupa o victorie, a fost ceva caritabil".



Dialogul de la distanta dintre cei doi a continuat la GSP TV, acolo unde MM a spus despre Raducan ca stie sa dea decat replici: „Cand l-am luat pe acest Forrest Gump de la echipa a doua de la Piatra Neamt n-avea nicio secunda experienta in domeniul acesta. Acum vad ca vrea sa demonstreze ca face si el ceva pentru care ia banii de la Steaua: da replici. In 3 ani de zile mi-a facut 3 propuneri de jucatori, dintre care pe unul il trimisesem eu sa il urmareasca. Cand el se pregatea de maraton, eu m-am dus sa vad Chiajna cu Brasov. Jucam cu Mioveni; l-am intrebat: Narcis, stii cine e Coca? El zice „nu". E portarul de la ei; daca nu apara Haisan, e Coca; pune-te la punct cu astea ca tu ar trebui sa mi-i spui mie."



Pentru a se apara, telefonic a intervenit si Raducan, care a declarat ca ar putea sa spuna anumite lucruri pe care le stie despre Mihai Stoica: „Sunt langa un om de trei ani, e simplu sa-i fac rau, cunoscandu-l asa cum doar prietenii il stiu. Daca as spune tot ce stiu despre el, nu ar mai iesi pe strada".



Foto: Intact Images

Otelul - Gaz Metan Medias 1-0 \ Repetitie inainte de Old Trafford... Rapid - Astra 3-2 \ Sumudica, invins de propria iubire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x