Antena Căutare

VIDEO: Nebunia totală în Egipt! Salah îi califică pe ”faraoni” la Cupa Mondială după o absență de 28 de ani cu un gol marcat în minutul 95!

Scene incredibile petrecute aseară pe Borg El Arab Stadium din Alexandria. Naționala Egiptului a obținut matematic calificarea la Cupa Mondială din 2018 în urma unei victorii dramatice obținute în fața celor din Congo, cu un gol marcat în ultimele secunde!

Meciul din Egipt părea să fie unul la îndemâna gazdelor. Vârful lui Liverpool, Mohamed Salah, deschide scorul în minutul 63 și nimic nu anunța finalul de infarct care avea să urmeze. Fără șanse la calificare, Congol egalează însă în minutul 88 și aruncă Alexandria într-un ocean de tristețe.

Ultimele secvențe ale meciului aduc însă nebunia! În minutul 90+3, arbitrul partidei acordă penalty pentru Egipt, iar lucrurile par a scăpa de sub control. Deși scorul era încă 1-1, egiptenii sărbătoresc decizia arbitrului asemenea unui gol. Tot staff-ul gazdelor intră pe teren, jucătorii se îmbrățișează, fanii plâng...

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toții aveau încrederea că Salah nu va rata de la punctul cu var și va trimite Egiptul în Rusia! Din fericire pentru ei, jucătorul lui Liverpool nu s-a lăsat copleșit de emoția momentului și a dus scorul la 2-1! După 28 de ani de absență, Egiptul revine la un Campionat Mondial.

Toată această perioadă de secetă de la Copa del Mondo din 1990 și până azi este una extrem de ciudată. Deși a reprezentat mereu o forță în Africa, câștigând cupa continentală în 1998, 2006, 2008 și 2010, Egiptul a avut mereu probleme în preliminariile Cupei Mondiale.

OFICIAL: Halep domină tenisul feminin mondial! Simona e pe primul loc în ambele clasamente WTA. Alte 3 românce apar în t... OFICIAL: Adrian Mutu, pe urmele lui Cosmin Contra. ”Briliantul” părăsește Dinamo pentru un post la FRF. Anunțul lui Răzv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x