Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Respectul, mai presus de toate în fotbal! Buffon și Ronaldo s-au întâlnit după meciul dramatic Real - Juve. Gestul superb al celor două legende

Pe teren sunt nervoși. Protestează, simulează, se atacă dur, se bucură sau plâng, însă în afara dreptunghiului verde totul este lăsat uitării. Legendele celor de la Juventus și Real Madrid, Gianluigi Buffon și Cristiano Ronaldo, au oferit un moment emoționant la finalul dramei de pe ”Santiago Bernabeu”.

Real Madrid a pierdut cu Juventus, scor 1-3, dar s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor. În ciuda dramei, a nervilor și a acuzațiilor de toate felurile, Cristiano Ronaldo și Gianluigi Buffon au uitat rapid de scandalul monstru de la finalul meciului de pe ”Santiago Bernabeu”. Chiar în timp ce veteranul de 40 de ani al lui Juventus era intervievat după meci, prin spatele lui a trecut Cristiano Ronaldo, iar între cei doi a avut loc un nou moment emoționant.

”Victima” Buffon și ”Killer-ul” Cristiano Ronaldo nu au ezitat să arate lumii întregi respectul uriaș reciproc pe care și-l poartă și s-au îmbrățișat precum cei mai buni prieteni.

După meciul din Italia, în care ”galacticii” s-au impus cu 3-0, iar Ronaldo a marcat o dublă, cei doi s-au întreținut la fel. Buffon i-a cerut lui Cristiano să facă schimb de tricouri și l-a comparat pe acesta cu Pele sau Maradona.

Recomandari