Antena Căutare

VIDEO: SuperBezna! O pana de curent a intrerupt spectacolul de la Super Bowl 2013

Baltimore Ravens a castigat a 47-a editie a Super Bowl, finala Ligii de Fotbal American din Statele Unite, dupa ce a trecut de San Francisco 49ers, scor 34-31. Cel mai asteptat eveniment pentru americani a fost intrerupt pentru 35 de minute din cauza unei pene de curent.

Fotbalul american este religie in Statele Unite! Peste 73.000 de spectatori au asistat la partida dintre Baltimore Ravens si San Francisco 49ers, disputata pe stadionul din New Orleans.

SuperBowl-ul fratilor

A 47-a editie a finalei Ligii de Fotbal American din SUA a avut parte de mai multe premiere, dar cea mai interesanta are legatura cu bancile tehnice. Cele doua finaliste au fost antrenate de doi frati, John si Jim Harbaugh.

SuperBezna

La scorul de 28-6 in favoarea celor de la Baltimore, o pana de curent avea sa opreasca spectacolul din SuperBowl. Agitatie, telefoane si, in sfarsit, lumina. Dupa mai mult de jumatate de ora.

Alicia Keys si Beyonce au contribuit la seara de gala

Imnul Statelor Unite a fost interpretat de Alicia Keys, in timp ce spectacolul din pauza meciului a fost asigurat de Beyonce, devenita, la 31 de ani, cea mai tanara artista prezenta in ultimii zece ani la SuperBowl.

Alicia Keys a publicat mai multe fotografii atat de la repetitii cat si din timpul finalei. Fanii cantaretei au fost tare fericiti de modul in care artista a intonat imnul SUA.

Cinci ani de audiente uriase

Ultimele cinci finale SuperBowl au avut parte de audiente incredibile. Daca in 2008 la finala Ligii s-au uitat aproximativ 98 de milioane de telespectatori, in 2012 s-au inregistrat 113 milioane de oameni care au privit din fata micului ecran emotia ultimului act.

Preturi enorme pentru publicitate

La o asemenea vizibilitate, mai multe firme s-au grabit sa semneze un contract pentru 30 de secunde de publicitate. In 2012, NBC a vandut spatiu publicitar pentru 3,8 milioane de dolari. Au fost aproximativ 30 de firme care au platit, in medie, aceasta suma.

Adrian Mutu a reusit o "dubla" in meciul Ajaccio - Lyon 3-1!... VIDEO! Un fundas a devenit idol in Portugalia: a reusit golul campionatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x