Antena Căutare

VIDEO! Victorie a Timisoarei cu Vaslui dupa un arbitraj catastrofal

"Centralul" n-a vazut un penalty clar pentru Poli, la cel pe care l-a acordat banatenilor l-a eliminat eronat pe Cinu, iar in repriza secunda nu i-a dat "rosu" lui Wesley.

Primul dintre cele 3 derby-uri ale etapei a 14-a a fost stricat de arbitraj. "Centralul" Marius Avram a avut mai multe decizii-cheie gresite.

La prima faza periculoasa in careul moldovenilor, Axente a trimis mingea pe linga Kuciak, iar portarul slovac l-a busculat fara sa atinga balonul. Avram a lasat jocul sa continue, desi reluarile TV au demonstrat evident: a fost fault, Timisoara merita penalty.

Cea mai grea faza a partidei s-a petrecut tot la poarta Vasluiului. Zicu a fost lansat la limita ofsaidului, Cinu l-a faultat in careu, prilej pentru Avram sa dicteze corect 11 metri. Abia dupa vreo doua minute l-a eliminat pe Cinu! Reluarile DigiSport arata ca atit Balace, cit si Kuciak puteau sa intervina la Zicu, astfel ca decizia de a-i arata "rosu" a fost gresita. Vasluiul a intentionat sa se retraga de pe teren.

Avram l-a eliminat pe autorul primului gol timisorean, dupa o lovire cu cotul asupra lui Papp. Pe reluarile TV se vede cum Zicu isi duce mina violent in spate, dar nu se vede daca il si atinge pe fundasul vasluian.

Ultima mare eroare a "centralului" a avut loc la jumatatea reprizei secunde. Wesley, care avea un "galben" inca din minutul 19, a facut un fault tare asupra lui Helder. Avram a dictat fault, dar nu si cuvenitul avertisment, iertindu-l de eliminare pe brazilian.





F1: Button a scapat teafar dintr-o tentativa de jaf armat... Romania a obtinut medalia de bronz in proba de 8+1 la CM de canotaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x