Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Vintilă: Jucătorii FCSB sunt pregătiţi şi concentraţi pentru derbi

Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a declarat, vineri, că jucătorii săi sunt pregătiţi şi concentraţi pentru derbiul cu Dinamo.

Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a declarat, vineri, că jucătorii săi sunt pregătiţi şi concentraţi pentru derbiul cu Dinamo.

"Jucătorii sunt pregătiţi şi concentraţi pentru acest derbi. Am emoţii înaintea oricărui joc, pentru că emoţiile sunt normale, asta arată că trăieşti, că eşti viu. A fost o săptămână normală de pregătire, doar că este o altă încărcătură la joc, o altă concentrare la acest meci, jucătorii vor avea mult mai mulţi suporteri în spate faţă de până acum. Îşi dau seama că e un joc care contează enorm per ansamblu în campionat. Ce să comentez eu dacă ne ironizează cei de la Dinamo? Să fie sănătoşi! Noi ne vedem de treaba noastră, ne întâlnim la joc şi vrem să câştigăm cele trei puncte. Foarte bine ca arbitrează Istvan Kovacs. Va fi o întâlnire normală (n.r. - cu Florinel Coman), nu are nicio legătură, este un alt joc acum, ce, să nu se mai vadă niciodată? O să se vadă, eu îmi văd de treaba mea, arbitrul să îşi vadă de treaba lui. Nu putem spune ca o arbitrii au sută la sută dreptate sau că antrenorii au sută la sută dreptate, adevărul este undeva la mijloc. Probabil că trebuie mai mult echilibru din partea ambelor părţi, şi a arbitrilor şi a antrenorilor. Nistor este jucătorul clubului Dinamo şi eu nu pot să îmi dau cu părerea despre jucătorii adverşi. Nu am să comentez despre jucătorii altor echipe. Nu am tot lotul la dispoziţie, lipsesc şase jucători accidentaţi, Belu este accidentat în plus faţă de cei care erau înainte. Echipa trebuie să facă diferenţa, nu un jucător. Lui Nistor îi vom acorda aceeaşi atenţie ca oricărui jucător de la Dinamo. Noi ne-am axat la antrenamente pe jocul echipei. Vremea este ultimul lucru care mă deranjează pe mine. Este un gazon bun, pe care se poate pasa. Nu am probleme de greutate în momentul acesta, în lot. Man este în creştere şi este un jucător pe care ne bazăm. Publicul numeros este un ajutor pentru echipă. Vom dori să marcăm mâine", a declarat Vintilă, foarte grăbit şi cu răspunsuri scurte, la conferinţa de presă.

Derbiul FCSB - Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XII-a a Ligi I.

Sursa : news.ro

Recomandari