Antena Căutare

Violente inainte de meciul Steaua - Dinamo. Opt suporteri stelisti au fost arestati

Jandarmii bucuresteni au trecut un nou test, la derby-ul dintre Steaua si Dinamo. Pentru suporteri, meciul a inceput mai devreme, in strada. S-au incaierat si au aruncat cu pietre si fumigene in drum spre stadion. Opt dintre ei nu au vazut Arena Nationala nici din exterior. Au ajuns direct la sectia de politie.

Suporterii stelisti si-au atacat adversarii in drum spre Arena Nationala. Ei au aruncat cu pietre si fumigene inspre fanii dinamovisti, in dreptul intersectiei dintre Soseaua Mihai Bravu si Vatra Luminoasa.

Din pacate, un locatar din zona a picat victima huliganilor pentru ca a vrut sa-si protejeze masina.

Jandarmii au intervenit in forta si au reusit sa desparta cele doua tabere. Opt suporteri nu au mai ajuns in tribune. Ei au fost urcati in dube si dusi la sectia 11 de Politie. Oamenii legii au escortat, apoi, fanii dinamovisti spre stadion.

n total, aproape 1.000 de jandarmi si politisti, la care se adauga cateva sute de angajati ai unei firme de paza, au asigurat ordinea si linistea publica si la sfarsitul partidei. Echipa lui Gigi Becali a castigat in fata "cainilor rosii" cu 3-1.

Prima gala UFC organizata in China, transmisa de GSP TV pe 10 noiembrie!... Englezii i-au dat foc multicampionului Lance Armstrong...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x