Antena Căutare

Viorel Hizo a fost demis de la FC Vaslui. Cel care l-ar putea inlocui este Ioan Ovidiu Sabau

FC Vaslui a ramas fara antrenor. Viorel Hizo a fost demis de la echipa moldoveana in urma unui conflict legat de intarzierile salariale cu patronul echipei Adrian Porumboiu. Informatia a fost confirmata de finantatorul moldovenilor, conform gsp.ro

„Nu e datoria mea sa-l anunt pe Viorel Hizo. Presedintele Ciprian Damian se va ocupa de tot. Nu e normal ce se intampla la echipa pe care o conducea domnul antrenor. Li se creau toate conditiile de pregatire, iar ei reactionau cum reactionau. Au fost la Poiana si s-au plans ca e zapada prea mare. Am acceptat sa plece de acolo. Acum, in Antalya, nu au vrut sa faca antrenament. Nu e corect, in conditiile in care existau doar cateva restante salariale", a explicat Porumboiu pentru gsp.ro.


Viorel Hizo, cel mai in varsta tehnician din Liga I, este al doilea antrenor demis in 2012, dupa ce FCM Tg. Mures a renuntat la Maurizio Trombetta, tot din cauza unor neintelegeri de natura financiara. In locul italianului, ardelenii l-au adus pe Marius Lacatus.

Sansele cele mai mari pentru a-l inlocui pe Hizo le are Ioan Ovidiu Sabau. In varsta de 44 de ani, fostul international roman a mai pregatit de-a lungul timpului pe U Cluj, Gaz Metan Medias, Gloria Bistrita, Poli Timisoara si FCM Targu-Mures.

Nationala de polo a Romaniei s-a calificat la turneul preolimpic... Novak Djokovic si Rafael Nadal se vor intalni in finala de la Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x