Antena Căutare

Vise spulberate in 5 minute: Vaslui merge in Europa League, dupa 1-4 cu Fenerbahce

FC Vaslui a rezistat 161 de minute in fata turcilor de la Fenerbahce. Dupa 1-1 la Istanbul, moldovenii au cedat pe teren propriu, scor 1-4, dar continua in Europa League.

Ce incepe prost se termina si mai prost. Asa poate fi caracterizat returul dintre Vaslui si Fenerbahce. Turcii au deschis scorul in minutul 12 prin Caner, dar Marius Niculae a reaprins speranta doua minute mai tirziu. Soarta meciului putea fi complet diferita daca in minutul 54, N'Doye n-ar fi irosit o lovitura de pedeapsa.

Moldovenii au cazut insa dupa aceasta ratare, iar in numai 5 minute (71, 75), Kuyt a reusit dubla cu doua reusite spectaculoase. Calificarea fiind deja jucata, elevii lui Marius Sumudica s-au pierdut, iar Moussa Sow a putut marca un nou gol incredibil in minutele de prelungire.

Vaslui este eliminata din Liga Campionilor, dar continua in Europa League, unde va fi cap de serie in play-off. Tragerea la sorti va fi pe 10 august.

CITESTE mai multe in Gazeta Sporturilor!

CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor... Rares Dumitrescu e fotograf la Olimpiada! Ai aici pozele lui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x