Antena Căutare

Vlad Chiriches, aproape de un transfer la Tottenham! Englezii ofera opt milioane de euro pentru fundasul Stelei

Vlad Chiriches va deveni cel mai scump jucator transferat din Liga 1. Ultima oferta pentru fundasul Stelei a venit din partea englezilor de la Tottenham, scriu englezii de la Mirror.

Tottenham, echipa care va juca in play-off-ul UEFA Europa League, le-a pus stelistilor pe masa o oferta de opt milioane de euro. Lipseste doar acceptul patronului Gigi Becali. Pandurii Tg. Jiu, fosta echipa a lui Chiriches, va lua doua din cele opt milioane.

Laurentiu Reghecampf a confirmat oferta englezilor si pentru ca Steaua este 99% sigura de calificarea in grupele Europa League, fundasul ar putea fi lasat sa plece.

"Exista din partea echipei Tottenham o oferta pentru Chiri", a admis antrenorul Stelei, constient ca isi va pierde piesa de baza din defensiva, poate chiar mai devreme de play-off-ul Champions League.

"Transferul s-a facut deja, va pleca maine la Tottenham", a declarat si Dumitru Dragomir, care sustine ca salariul pe care Chiriches il va lua in Anglia, e de sase ori mai mare decat ia acum la Steaua, aproape 700 de mii de euro pe sezon.

Lista stranierilor convocati pentru meciul amical cu Slovacia. Florescu, Papp si Banel Nicolita sunt surprizele lui Vict... “Il Fenomeno” s-a reprofilat! Ronaldo a devenit reporter si canta rap!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x