Voleibalista Ilka Van de Vyver, căpitanul naţionalei Belgiei, şi fostă jucătoare la CSM Târgovişte, lucrează la un supermarket

Voleibalista Ilka Van de Vyver, căpitanul naţionalei Belgiei, dar şi jucătoare la CSM Târgovişte, până în luna martie când s-a întrerupt Divizia A, s-a reprofilat după întoarcerea acasă. ”Am văzut un anunţ în vitrina magazinului că au nevoie de noi angajaţi, după patru zile am început”, a povestit sportiva.

La 27 de ani, Ilka Van de Vyver este o voleibalistă de succes, căpitan al naţionalei Belgiei, iar la nivel de club a evoluat în sezonul 2019-2020 la CSM Târgovişte, de unde a fost nevoită să plece la mijlocul lunii martie, atunci când s-a decretat starea de urgenţă, iar Divizia A s-a întrerupt.

”Am jucat ultimul meci într-o zi de miercuri, iar apoi m-am întors acasă în câteva zile. Am văzut un anunţ în vitrina unui magazine din Sint-Amands, iar patru zile mai târziu am început noul job. Spiritul meu de învingătoare nu a dispărut. Acum umplu cât mai repede şi cât mai bine rafturile din magazine”, a povestit voleibalista publicaţiei Het Nieuwsblad, citată de forul european de profil (CEV).

La momentul suspendării Diviziei A, CSM Târgovişte se afla pe locul al treilea, după Volei Alba Blaj, declarată campioană, şi Dinamo Bucureşti.

Ilka Van de Vyver nu a făcut referiri la revenirea în România atunci când va fi posibilă reluarea campionatelor, pentru un nou contract cu CSM Târgovişte, care are şanse de a evolua în cupele europene, în funcţie de deciziile CEV privind noua stagiune.

Contractele cu jucătoarele au fost reziliate din 1 aprilie.

Sursa: News.ro

Ultimele știri