Antena Căutare

Vor lăcrima cărţile dacă le va deschide! Impresarul Dumitru Tudor, rugat să se întoarcă în clasa întâi

Nici impresarii FIFA nu mai sunt ce-au fost cândva! De exemplu, Dumitru Tudor pare-se că n-a reuşit să treacă încă de nivelul bastonaşelor, după modul INEDIT în care se exprimă

Nici impresarii FIFA nu mai sunt ce-au fost cândva! De exemplu, Dumitru Tudor pare-se că n-a reuşit să treacă încă de nivelul bastonaşelor, după modul INEDIT în care se exprimă! Pentru că poate eraţi tentaţi să credeţi că am exagerat, vă lăsăm cu părerile exprimate de agent pe pagina personală de Facebook.

"a fost demis antrenorul de la Navodari,cel care a fost pus de cel mai mare impresara de la ia din bloc. culmea suspiciuni sa jucat la pariuri ca la meciul cu cfr cluj se da mai mult de 6 goluri,si sa castigat cota 38......oare de unde au uni 10 mil de euro in cont,ca acum cativa ani inpusca leu si nu platea pe la rest,dar se strange lantul vorba profesorului Tomesc" - 25 de persoane au apreciat această postare!!!

"rusine steaua afacere de familia antr il forteaza pe ghiorghievschi sa joace ptr al vinde dar da numai autogoluri d zeu nu le mai ajut" - Opt persoane i-au apreciat postarea. Poate mai mult, aşa că să mergem mai departe.

"Ultima moda in liga campionilor,la Steaua meciurile din deplasare se transforma in excursi pt fam unor conducatori si antrenori,pe bani lui Gigi" - 11 "laicuri", ce v-am spus?!?!

Textele au fost preluate de pe pagina de Facebook a lui Dumitru Tudor, impresar FIFA! La fel şi poza!

Cât să mai reziste? Un suporter stelist a zis că-şi lasă soţia la televizor în zilele de Champions League :)... Fight News Extra, singura emisiune în care vedetele se bat cu luptătorii adevăraţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x