Antena Căutare

VOTEAZ-O pe cea mai BUNĂ! România şi Croaţia JOACĂ finala "Mondialului Sexy"

Din cele 32 de fete înscrise, doar două au reuşit să cucerească publicul şi să ajungă în marea finală a celei mai HOT competiţii din această vară

Din cele 32 de fete înscrise, doar două au reuşit să cucerească publicul şi să ajungă în marea finală a celei mai HOT competiţii din această vară. România şi Croaţia îşi dispută ultimul act la "Mondialul Sexy" şi pentru a câştiga au nevoie, încă o dată, de votul vostru.

"Tricolorii" nu s-au calificat la Campionatul Mondial din Brazilia, dar ţara noastră nu putea lipsi sub nicio formă de la "Mondialul Sexy". Beatrice Stoica stă bine pe ofensivă, îi place să facă fotografii şi întotdeauna ascultă muzică.

De cealaltă parte, Cosmina Dinu a vizitat Croaţia, ştie toate glumele cu celebrul oraş şi e mândră că a reuşit o performanţă mult mai bună decât fotbaliştii croaţi la Mondialul din Brazilia.

VOTEAZĂ, DECIDE CÂŞTIGĂTOAREA "MONDIALULUI SEXY" ŞI POŢI CÂŞTIGA O TABLETĂ DE ULTIMĂ GENERAŢIE

CALIFICARE pentru Argentina! Sud-americanii merg în FINALA CM 2014, unde vor întâlni naționala Germaniei... Sacrificiu! SIMONA HALEP joacă accidentată la București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x