Antena Căutare

WTA: Ashleigh Barty, jucătoarea anului 2019, premiu pentru care a fost nominalizată şi Halep; Andreescu, debutanta anului

WTA a anunţat, miercuri, câştigătoarele premiilor pe anul 2019, acordate după voturile presei internaţionale.

Marea câştigătoare este sportiva australiană Ashleigh Barty, aleasă jucătoarea anului 2019 cu 82 la sută din totalul voturilor la această categorie.

În acest an, Barty a câştigat patru turnee, inclusiv Roland Garros, şi a devenit prima australiană lider WTA după 1976, când performanţa a fost reuşită de Evonne Goolagong Cawley. Ashleigh Barty a obţinut în 2019 57 de victorii, cele mai multe din circuit.

Pentru titlul de jucătoarea anului mai erau nominalizate Simona Halep, Karolina Pliskova, Naomi Osaka şi Bianca Andreescu.

Andreescu a obţinut premiul pentru debutanta anului, Timea Babos şi Kristina Mladenovic au fost alese echipa de dublu a anului, Sofia Kenin a fost premiată pentru cea mai semnificativă ascensiune, Belinda Bencic pentru revenirea anului, iar Kiki Bertens a primit premiul WTA Jerry Diamond pentru promovarea tenisului.

After the incredible year she had, it's no surprise that the media has voted as the Newcomer of the Year --->

— WTA (@WTA)

Sursa : news.ro

Avionul privat care îl transporta pe patronul clubului Liverpool a ieşit de pe pistă pe Aeroportul John Lennon... Crina Pintea, la finalul CM pentru România: Noi, ”proastele astea, ruşinea ţării”, avem posibilitatea să jucăm la turneu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x