Antena Căutare

Yelena Isinbayeva a stabilit un nou record mondial la saritura cu prajina

Campioana olimpica en titre la saritura cu prajina, Yelena Isinbayeva, a stabilit un nou record mondial indoor, in cadrul unui concurs desfasurat in Suedia, la Stockholm. Rusoaica in varsta de 29 de ani a sarit cu prajina 5,01 metri, imbunatatindu-si vechiul record cu un centimetru.

Atleta din Rusia, aflata la primul succes dupa ce a cucerit aurul olimpic la Beijing, este si detinatoarea celei mai bune performante in aer liber, 5,06 metri.


In concursul de la Stockholm, rusoaica a castigat cu o saritura cu aproape 30 de centimetri mai buna decat cea a urmatoarei clasate, britanica Holly Bleasdale, care a reusit doar 4,72 metri.

„A fost seara mea, iar corpul a raspuns pozitiv. Nu am facut altceva decat sa ma bucur de intrecere si sunt incantata de performanta pe care am reusit-o", a declarat Yelena Isinbayeva.

In cadrul aceleiasi gale, cubanezul Dayron Robles a castigat proba de 60 de metri garduri, profitand de descalificarea chinezului Liu Xiang, din cauza unui start furat.

foto: EPA/ Intact Images

Sefii lui Beskitas si-au anuntat demisiile, dupa depunerea candidaturii la TFF a presedintelui clubului Yildirim Demiror... Europa League/ Meciurile din optimile de finala: Sporting-City si Valencia-PSV, cele mai tari dueluri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x