Antena Căutare

Zece lucruri pe care nu ai voie sa le ratezi la Steaua-Legia Varsovia

Mai sunt doua zile pana la meciul dintre Steaua Bucuresti si Legia Varsovia, iar suporterii polonezi isi fac temele pentru deplasarea din Romania. Iata cateva momente pe care nici macar fanii oaspetilor n-au voie sa le rateze

1. TARA! S-au facut campanii, dar inca se comit erori. Meciul are loc in Romania, la Bucuresti, dar daca tot sunteti pusi pe fapte "ultras" puteti sa continuati traditia si sa mergeti prin vecini.

2. STADIONUL! Nu, Steaua nu joaca toate meciurile pe un singur stadion. Baietii au jucat la Cluj, Constanta, Buzau sau pe Ghencea. Partida cu voi e pe Arena Nationala, singurul stadion in care expresia "ai dat in balarii" e valabila pentru "pasa la firul ierbii".

3. INCEPUTUL MECIULUI! Vor fi 50.000 de oameni la meci (sigur, 50.025 US), asa ca e indicat sa nu vi se faca sete inainte de meci. Nici macar la pauza. Altfel va bucurati doar ca ati fost in apropierea partidei.

4. MIHAI STOICA! E unul dintre cei trei baieti de pe banca de rezerve care se imbraca la fel. Daca vrei sa-l deosebesti, pronunta cuvantul "reporter". Stai mai departe, sigur va reactiona intr-un fel.

5. MIHAI COSTEA! Ramanem la capitolul "Mihai", iar Nila trebuie sa fie prezent. Cum nu prea mai are nicio treaba cu prima echipa, s-ar putea sa-l gasesti in tribuna. Poate nu e singur.

6. TIKI TAKA BARCELONA! Daca nu stii expresia, s-ar putea sa dai de banuit. Invata repede rima la "Joaca Steaua zici ca-i Barcelona" si ai grija sa stii ca Messi si restul baietilor au batut cu 7-0.

7. UITA-TE DUPA UN MAYBACH! Daca vezi unul, inseamna ca in sfarsit ai un BREAKING NEWS: Lui Gigi i s-a aprobat una din sutele de cereri de eliberare.

8. GIGI MULTESCU! Inca se auto-amendeaza si nu intelege cum a pierdut meciul cu Steaua. Vrea sa se convinga daca ocaziile ros-albastrilor, 4598 la numar, n-au fost o intamplare. Bine, polonezii n-au un Cosmin Matei.

9. FILMUL MOTIVATIONAL! Nu-ti lua ochii de pe tabela de marcaj. Nu stii cand incepe un filmulet menit sa te faca mai rau si taios decat Gabi Matei. Totusi, in cazul in care nu apare nimic, ai grija sa-ti pui tu un clip pe telefon.

10. BUCURIA DE LA FINAL! Sigur a pregatit ceva Latovlevici, d-asta a si fost trimis de Reghecampf la cabine in timpul antrenamentului. Inca nu era gata coregrafia!

*Textul este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Bogdan Stelea, noul antrenor al echipei nationale de tineret... Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x