Căutare Live

Zeci de percheziţii în fotbalul portughez

Ministerul Public portughez a anunţat, joi, că au avut loc percheziţii la principalele cluburi de fotbal, între care Benfica, FC Porto, Sporting şi Braga, precum şi la societatea lui Jorge Mendes, unul dintre cei mai influenţi impresari din lume, relatează AFP.

Cu ajutorul a aproximativ 100 de inspectori ai fiscului şi 180 de jandarmi, 15 magistraţi au organizat 75 de percheziţii la cluburi de fotbal, firme şi conducători, birouri de avocatură şi agenţi intermediari, se arată într-un comunicat al procurorilor.

“Operaţiunea ofsaid” vizează operaţiuni din fotbalul profesionist realizate începând din 2015 şi care ar fi implicat fapte cu scopul de evitare a plăţilor către fisc.

Practicile, care constau în ascunderea sau modificarea sumelor operaţiunilor, se încadrează în fraudă fiscală în formă agravată şi spălare de bani.

Sursa : news.ro

Componenţii echipelor Cofidis şi Groupama-FDI, în carantină în Emiratele Arabe Unite până la 14 martie... PSG a eliminat Olympique Lyon în semifinalele Cupei Franţei, scor 5-1, revenind de la 0-1...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x