Căutare Live

Zidane, după înfrângerea cu City: Am pierdut meciul în zece minute, trebuie să facem un retur mare

Antrenorul Zinedine Zidane a declarat că echipa lui, Real Madrid, trebuie să facă un meci mare la Manchester City pentru a se califica în sferturile Ligii Campionilor, după ce a pierdut, miercuri, prima manşă, acasă, scor 1-2.

"Din când în când, fotbalul este un pic crud. În acelaşi timp, un meci de fotbal durează 90 de minute. Am jucat bine şi am marcat în momentul în care am fost mai puţin buni. Ei au revenit bine în repriza a doua. Am marcat în cel mai rău moment, am făcut ceea ce era mai greu. Trebuia să păstrăm rezultatul. După aceea am făcut două greşeli. În zece minute am pierdut meciul. Este greu. (n.r. - despre eliminarea lui Sergio Ramos). Totul s-a acumulat în această seară. E mult. Am fi putut primi un al treilea gol. Văzând aspectul jocului, nu am ieşit bine. Păcat. Acum este un meci retur. Vom încerca să mergem acolo şi să ne calificăm. Trebuie să facem un meci mare", a declarat Guardiola.

Manchester City a învins în deplasare Real Madrid, scor 2-1, revenind de la 0-1, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Real Madrid a deschis scorul prin Isco ’60, iar pentru City au înscris Jesus ’78 şi De Bruyne ’83 (penalti).

În minutul 86, de la Real Madrid a fost eliminat Sergio Ramos.

Partida retur va avea loc la 17 martie.

Sursa : news.ro

Guardiola a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri câştigate în fazele eliminatorii ale LC. "Nu am câştigat î... Maurizio Sarri, după înfrângerea cu Lyon: În Italia am fi primit două penaltiuri...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri