Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Zidane, după înfrângerea cu City: Am pierdut meciul în zece minute, trebuie să facem un retur mare

Antrenorul Zinedine Zidane a declarat că echipa lui, Real Madrid, trebuie să facă un meci mare la Manchester City pentru a se califica în sferturile Ligii Campionilor, după ce a pierdut, miercuri, prima manşă, acasă, scor 1-2.

"Din când în când, fotbalul este un pic crud. În acelaşi timp, un meci de fotbal durează 90 de minute. Am jucat bine şi am marcat în momentul în care am fost mai puţin buni. Ei au revenit bine în repriza a doua. Am marcat în cel mai rău moment, am făcut ceea ce era mai greu. Trebuia să păstrăm rezultatul. După aceea am făcut două greşeli. În zece minute am pierdut meciul. Este greu. (n.r. - despre eliminarea lui Sergio Ramos). Totul s-a acumulat în această seară. E mult. Am fi putut primi un al treilea gol. Văzând aspectul jocului, nu am ieşit bine. Păcat. Acum este un meci retur. Vom încerca să mergem acolo şi să ne calificăm. Trebuie să facem un meci mare", a declarat Guardiola.

Manchester City a învins în deplasare Real Madrid, scor 2-1, revenind de la 0-1, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Real Madrid a deschis scorul prin Isco ’60, iar pentru City au înscris Jesus ’78 şi De Bruyne ’83 (penalti).

În minutul 86, de la Real Madrid a fost eliminat Sergio Ramos.

Partida retur va avea loc la 17 martie.

Sursa : news.ro

Recomandari