Antena Căutare

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din fotbal cu lacrimi în ochi. Sute de suporteri au început să plângă în timpul discursului de adio

Zlatan Ibrahimovic și-a luat adio de la fotbal cu lacrimi în ochi. Sportivul de la AC Milan a dat marea vestea în ultima zi a sezonului. Fanii au fost consernați de acest anunț.

colaj foto Zlatan Ibrahimovic Galerie
Zlatan Ibrahimovic și-a luat adio de la fotbal cu lacrimi în ochi. Sportivul de la AC Milan a dat marea vestea în ultima zi a sezonului. Fanii au fost consernați de acest anunț. | Profimedia

Zlatan Ibrahimovic a luat prin surprindere când și-a anunțat retragerea din fotbal la 41 de ani. Jucătorul de fotbal a anunțat cu lacrimi în ochi că nu va mai intra pe teren după ce s-a terminat meciul dintre AC Milan și Verona.

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din fotbal la 41 de ani. Discursul emoționant pe care l-a ținut în fața fanilor

Fotbalistul care a fost mai mult accidentat în ultima vreme a susținut un discurs emoționant, dar care a fost întrerupt, însă, de fanii din echipa adversă.

„Prima dată când am venit, mi-ați oferit fericire, a doua oară mi-ați oferit dragoste. Vreau să le mulțumesc familiei mele și celor apropiați pentru răbdarea lor. 'Vreau să mulțumesc celei de-a doua familii a mea. Jucătorilor, antrenorului și staff-ului său pentru responsabilitatea pe care mi-au dat-o. Vreau să le mulțumesc directorilor pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o.

Nu în ultimul rând, din inimă, vreau să vă mulțumesc vouă, fanilor. M-ați primit cu brațele deschise și voi fi milanist toată viața mea. Este timpul să-mi iau rămas bun de la fotbal, dar nu de la voi. Este prea dificil, sunt prea multe emoții. Ne vom mai vedea prin preajmă, dacă veți fi norocoși. Forza Milan și la revedere”, a spus Ibra, cu lacrimi în ochi, după meciul echipei AC Milan cu Hellas Verona, potrivit Daily Mail.

Fotografie rară cu Zlatan Ibrahimovic. Cum arăta faimosul sportiv în copilărie

În timp ce fanii lui erau șocați de anunț, suporterii din echipa adversă care s-au deplasat la Milano pentru a vedea meciul, au început să huidue, potrivit Digi Sport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zlatan Ibrahimovic nu s-a lăsat înduplecat și a dat o replică în stilul lui caracteristic: „Huiduiți, huiduiți... Ăsta e momentul anului pentru voi, când mă vedeți pe mine”.

Zlatan, carieră impresionantă în fotbal

Cariera sportivă a lui Zlatan a început în 1999 la clubul sportiv suedez Malmo. A jucat de-a lungul carierei sale la Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy.

Nuntă mare în fotbal! Cristi Manea de la CFR Cluj s-a căsătorit cu Irina Deaconescu. Ce locație de nuntă luxoasă au ales

A avut o contribuție enormă în fotbal. La Paris a jucat 180 de meciuri și a dat 156 de goluri şi 61 de pase de gol. A câștigat patru titluri de campion al Franţei, două triumfuri în Cupa Franţei şi trei triumfuri în Cupa Ligii, plus trei Supercupe. "Am venit aici ca un rege şi plec ca o legendă", a glumit jucătorul originar din Malmö la plecarea de pe Parc des Princes în 2016. A continuat să joace pentru Manchester United, înainte de a-şi încerca norocul în MLS, la L.A. Galaxy. Cu toate acestea, împotriva tuturor aşteptărilor, Ibrahimovici s-a întors în Europa şi la AC Milan pentru a-şi încheia cariera strălucită.

Revenirea sa a fost marcată de un titlu de campion al Italiei la finalul sezonului 2021-22, al cincilea în total (2 cu Milan, 3 cu Inter). Ibra şi-a completat palmaresul peste tot unde a jucat, cu excepţia MLS, notează News.ro.

Ce face David Popovici după fiecare concurs. Care e secretul campionului mondial pentru a face performanță... Cea mai sexy suporteră a Farului a încins atmosfera la plajă. Cum arată Andreea Bododel într-un costum de baie cu decupa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x