Antena Căutare

Zverev, neagă că ar fi folosit telefonul mobil în timpul meciului cu Tsitsipas: Telefonul era la vestiare

Tenismenul Alexander Zverev a fost acuzat că ar fi folosit telefonul mobil în timpul meciului cu grecul Stefanos Tsitsipas, de la Turneul Campionilor, pe baza unor imagini postate pe reţelele de socializare.

Germanul a negat la conferinţa de presă susţinută după partidă că ar fi utilizat telefonul mobil.

"Nu ştiu ce au văzut ei, dar cu siguranţă nu era un telefon. Telefonul meu era în vestiar, mereu îl las acolo", a spus el.

Întrebat ce a atins în geanta lui dacă nu telefonul, Zverev a răspuns: "O sticlă de apă? Poate o sticlă goală de apă?"

Folosirea oricărui dispozitiv electronic în timpul meciurilor este interzisă de regulament pentru a preveni aranjarea meciurilor şi "on court coaching-ul".

Zverev was not particularly slick about the phone use either. He’s down a double break in this set, so it hasn’t much helped.

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg)

Grecul Stefanos Tsitsipas, favorit 6, l-a învins, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, pe germanul Alexander Zverev, favorit 7, în grupa Andre Agassi din cadrul Turneului Campionilor şi s-a calificat în semifinale.

În primul meci, Zverev l-a întrecut pe Rafael Nadal (Spania), locul I ATP, scor 6-2, 6-4 şi îşi va juca accederea în semifinale în ultima partidă, cu rusul Danil Medvedev, locul 4 ATP.

Sursa : news.ro

Florin Pavel, jucătorul de cricket care a impresionat lumea, nu a primită viză pentru a participa în Australia la un mec... Euro 2020. În ce stadiu sunt stadioanele Steaua, Giulești și Arcul de Triumf. Lucrări de peste 500 de milioane de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x