Antena Căutare

STB, anunț năucitor! Prețul unei călătorii s-ar putea scumpi în cel mai scurt timp

Directorul STB, Andrei Creci a solicitat creșterea tarifului de călătorie cu transportul public în Capitală. Astfel, prețul unei călători ar putea să crească de la 1,3 lei la 2,5 lei. În acest fel, directorul STB crede că veniturile societății de transport s-ar mări considerabil.

STB, anunț năucitor! Prețul unei călătorii s-ar putea scumpi în cel mai scurt timp
Prețul unei călătorii s-ar putea scumpi în cel mai scurt timp

De asemenea, acesta a mai vorbit și despre planul de investiții al STB pentru 2020. Printre obiectivele planului se numără: achiziționarea a 40 de tramvaie de 18 metri, dar și transformarea unor autobuze vechi de 15 ani, în autobuze Euro 6, pe gaz natural comprimat (GPL).

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat că prețul unei călătorii cu transportul public în București, s-ar putea dubla. Directorul STB spune că astfel, veniturile societății de transport ar crește cu 6-7 milioane de lei, dar și că Bucureștiul are cel mic tarif al călătoriei în comun din Europa, lucru care trebuie schimbat.

”Noi am solicitat deja şi sper să se majoreze anul acesta, pentru că de 11 ani suntem la acelaşi tarif de 1,3 lei. E ruşinos că în alte oraşe din ţară, nu în Cluj sau în Oradea, ci în Craiova, este 2,5 lei. Dacă se va majora la 2,5 lei titlul de călătorie, cât cred eu că se va face şi sper că se va face, veniturile noastre lunare cresc cu 6-7 milioane de lei”, a declarat Andrei Creci, directorul STB.

Accident deosebit de grav în Baia Mare. Sunt mai multe victime după ce două maşini s-au izbit într-o intersecţie... Timp de decenii au adus bucurie în sufletul publicului din întreaga lume. Tom și Jerry au împlinit 80 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x