Antena Căutare

Stela Popescu a plecat dintre noi în urmă cu fix 6 ani. Ce au făcut apropiații și fanii actriței când au fost la mormânt

Stela Popescu s-a stins din viață în urmă cu șase ani, iar vestea morții acesteia i-a întristat pe toți fanii. Pe data de 23 noiembrie 2017, marea actriță a României avea să treacă în neființă, lăsându-și apropiații și admiratorii fără cuvinte. Iată cum au comemorat-o astăzi cei mai importanți oameni din viața Stelei Popescu.

Imagine cu Stela Popescu Galerie
Stela Popescu a plecat dintre noi în urmă cu fix 6 ani. | HEPTA

Stela Popescu a fost o mare actriță a teatrului românesc care a lăsat în urma plecării ei la cer multe lacrimi și păreri de rău în rândul întregii țări. Actriță de film, radio, revistă, teatru, televiziune, voce și vodevil, Stela Popescu a fost una dintre cele mai apreciate femei de cultură din România.

Aceasta s-a născut într-o familie modestă, iar ambii părinți au fost profesori. De-a lungul vieții, Stela a activat în mai multe centre de teatru, primul fiind Teatrul Ministerului de Interne. Printre principalele centre se mai regăsesc și Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Teatul din Brașov și Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” (fostul Teatru de Comedie), unde a activat până la sfârșitul vieții sale.

Citește și: Rinda, sora Ronei Hartner, anunț sfâșietor despre actriță: „Își trăiește ultimele clipe”. Ce mesaj a transmis în mediul online

Au trecut 6 ani de la moartea Stelei Popescu

Moartea Stelei Popescu a fost o veste teribilă pentru toți românii, îndrăgita actriță fiind cunoscută la nivel național. „Doamna teatrului românesc”, așa cum i se spunea, nu a amintit niciodată că se confrunta cu probleme de sănătate, iar tocmai de aceea, nimeni nu se aștepta la acea veste atât de repede.

În urma ultimului eveniment pe care l-a ținut pe scenă, Stela Popescu părea totuși că nu se simte foarte bine, însă nimeni nu și-a imaginat că va fi ultima oară când va fi văzută în viață în mod public. Aceasta a fost găsită decedată chiar în apartamentul său la scurt timp după spectacolul ținut.

Citește și: Natașa Raab a murit. Actrița „Coana Chiva” s-a stins din viață la 70 de ani după o luptă cu o boală gravă care i-a măcinat trupul

Medicii au confirmat faptul că regretata actriță a decedat în urma unui accident cerebral la vârsta de 82 de ani. Fiica sa vitregă, Doina Maximilian, a fost cea care a găsit-o fără suflare.

Actrița a fost condusă pe ultimul drum pe data de 26 noiembrie de către toți apropiații săi, de colegii de breaslă, dar și de oamenii care au apreciat-o, deși nu au cunoscut-o personal. Deși evenimentul a fost unul nefericit, cei care au iubit-o de-a lungul vieții și-au luat adio de la marea actriță în cel mai frumos mod posibil. Aceștia i-au adus flori și omagii în semn de recunoștință și apreciere pentru tot ce a făcut pentru teatrul românesc.

Citește și: Actorii principali din serialul Friends și-au luat la revedere de la Mathew Perry, într-o ceremonie privată. Imagini emoționante

Cum a fost comemorată marea actriță Stela Popescu

La șase ani de la trecerea acesteia în neființă, oamenii încă își amintesc de ea cu mare drag și durere în suflet. Pe tot parcursul acestor ani, la mormântul Stelei Popescu sunt flori și lumânări aprinse, semn care dă dovadă că frumoasa actriță nu a fost uitată.

Mormântul se află la Mănăstirea Cernica, iar fanii și apropiații trec mereu pe aici pentru a-i aduce flori și pentru a-i demonstra faptul că iubirea față de ea este eternă. Acest lucru s-a întâmplat și astăzi, cei mai apropiați dintre oameni fiind la locul de veci al actriței, aducându-i flori.

Citește și: O tânără influenceriță a murit la doar 29 de ani după o operație estetică. Ce i-a adus, de fapt, sfârșitul tragic

Bebeluș răpit în Germania! Cea care a comis infracțiunea este o tânără de doar 18 ani. Cum a fost rezolvat cazul... Valoarea tichetelor de masă va putea crește pentru o categorie de români. Cine sunt cei care vor putea avea parte de o m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x