Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Știai că poți să citești, pe ascuns, mesajele de pe Facebook Messenger si Whatsapp? Cum să fentezi Seen-ul!

Facebook Messenger si Whatsapp iți trimit mesajele direct către telefon si nu asteapta sa deschizi aplicația ca să le primesti. Indiferent dacă ți-ai verificat sau nu mesajele, datele lor vin  imediat în telefon. Acest lucru îți permite să le citesti foarte ușor fară a le deschide.

Facebook Messenger si Whatsapp iți trimit mesajele direct către telefon si nu asteapta sa deschizi aplicația ca să le primesti. Indiferent dacă ți-ai verificat sau nu mesajele, datele lor vin imediat în telefon. Acest lucru îți permite să le citesti foarte ușor fară a le deschide.

Fii atent! Dacă ai notificările în banner activate, înseamnă că poți să citesti câteva mesaje, atunci când îți sunt livrate. Și asta fără să fii nevoit să le deschizi. Astfel, poți să ignori un mesaj de la o persoană care nu îți e chiar simpatică, fără ca ea să știe.

În schimb, dacă mesajul este mai lung, vei putea să citești doar câteva rănduri. Am putea spune că, oricum, e foooarte bine. Te-ai prins tu, oricum, din prima, care e esențialul textului venit de la persoana pe care o eviți. Dacă iubitul, sau iubita, te-a supărat, uhhh…ce dulce mai e așteptarea SEEN-ului... : )

Ținând cont de faptul că mesajele pe care vrei să le citești sunt deja în telefon, tot ce trebuie să faci e să blochezi aplicația. Singurul mod prin care aplicația poate trimite informații către partenerul de discutii nedorit este via Internet. Din fericire, Modul Avion te poate salva din această situație.

Așadar, activează Modul Avion pentru a opri, temporar, conexiunea la internet. Din momentul în care ai făcut asta, poți citi, lejer, mesajele, fară a te stresa că îi va arăta respectivei persoane semnul "SEEN".

Trucul acesta merge atât în Messenger, cât și in Whatsapp. După accea vei putea porni din nou datele mobile, și nimeni nu va observa că tu ai citit mesajele. Și, gata, păcăleala! : )