Căutare Live

Țara își pierde din salvatori! Un pompier de 49 de ani a decedat de coronavirus, În timp ce jumătate dintre colegii lui de la ISU Dobrogea sunt infectați

Plutonierul adjutant, Viorel Dimboi, de la ISU Dobrogea, a pierdut lupta cu coronavirusul, pierzându-și viața, la vârsta de 49 de ani.

Plutonierul Viorel Dimbu, decedat din cauza covid-19

Plutonierul a început să se simtă rău de pe data de 12 aprilie. Era la serviciu în acea zi. În cursul zilei de 13 aprilie, pompierul a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase, de unde a fost transferat la București, dar starea sa s-a agravat, iar în cursul dimineții de 18 aprilie a decedat.

Aproximativ jumătate din detașamentul de pompieri din Cernavodă a ISU Dobrogea este în carantină după ce plutonierul aViorel Dimboi a fost confirmat cu COVID-19 în data de 13 aprilie.

Colegii au transmis un mesaj de rămas bun, după pierderea pompierului.

“Un camarad pompier a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor… În această dimineață, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor constănțeni, care au pierdut un camarad de nădejde, om deosebit și un profesionist desăvârșit. Cu profundă tristețe, anunțăm încetarea din viață, în această dimineață, plt. adj. Viorel Dimboi, la numai 49 de ani. Încadrat la Detașamentului de Pompieri Cernavodă / ISU Constanta, camaradul nostru a pierdut lupta în linia întâi, cu perfidul virus SARS-CoV-2.

Încă cinci pompieri de la ISU Galaţi, infectaţi cu noul tip de coronavirus

Viorel a avut o carieră în spate și de-a lungul tmpului a participat la numeroase intervenții, fiind devotat muncii sale.

"În cariera sa, Viorel a participat la numeroase intervenții alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii. Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, eroule, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, camarazii tăi îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ. Ai fost și vei rămâne eroul nostru și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul tău! Drum bun, Viorel, drum bun, camarade!”

Ultima oră! Pompier de 49 de ani, mort de coronavirus în România! Bilanțul deceselor a ajuns la 417

Salvatorul care și-a pierdut viața, va rămâne mereu în inimile celor pe care i-a ajutat.

“Pompierii nu mor niciodată,ei ard mereu în sufletele oamenilor pe care i-au salvat…Să ne rugăm pentru camaradul Viorel Dimboi, să-l cinstim cu demnitate, cu onoare…și suntem datori să nu-l uităm!!”, este mesajul colegilor săi.

Cum alegi covorul potrivit pentru locuinţa ta?... Bătaie pe o stradă, în plină pandemie de coronavirus. Zeci de oameni implicați...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri