Antena Căutare

Tatăl o ținea de mână, iar mama de suflet! În ziua nunții ei a făcut un gest care a impresionat întreaga Românie!

In cea mai importanta zi din viata ei, aceasta mireasa a facut un gest care a impresionant toata Romania! “O adevarata lectie de viata”

Tatăl o ținea de mână, iar mama de suflet! În ziua nunții ei a făcut un gest care a impresionat întreaga Românie!
| stiaica.info

Aceasta este povestea unei femei din Reșița care în ziua nunții ei nu a putut sta departe de mama sa trecută în neființă! Tânăra a făcut un gest care a emoționat o țară întreagă!

La cel mai important eveniment din viața ei, tânăra din imagine și-a dorit ca ambii părinți să fie alături de ea. Tatăl o ținea de mână, iar mama de suflet, deoarece murise în urmă cu ceva timp. Cea mai mare durere a fetei era că mama ei nu a apucat să o vadă mireasă!

Femeia a făcut un gest cu totul și cu totul demn de laudă! A mers la cimitir în rochia de mireasă, înainte de începerea petrecerii de nuntă, cu un buchet mare de flori în mână pe care l-a așezat pe mormântul celei care i-a dat viață!

A sta de vorbă cu mama ei și i-a cerut binecuvântarea!

Fotografia cu tânăra mireasă la mormântul mamei ei a apărut în online unde a strâns aproximativ 5000 de reacții pozitive: “Am rămas fără cuvinte. Dureros, dar îi doresc din suflet să fie puternică.”

(sursa: stiaica.info)

Tatăl vitreg o filma în timp ce o viola! Minora accepta de frică: "M-ar fi dat afară din casă..."... Ministrul Transporturilor a făcut o vizită în toiul nopții pe șantierul de la Podul Constanţa din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x