Antena Căutare

TEST. Tu știi care e destinul din spatele numelui tău?

Numele tau este purtatorul destinului tau și e cel care îți delimitează drumul vieții. Poți să afli, printr-un simplu test, ce spune numerologia despre semnificația lui. Dacă alegi să urmezi aceasta cale prescrisă sau dacă te abați de la ce îți șoptește destinul e treaba ta.

Numele tau este purtatorul destinului tau și e cel care îți delimitează drumul vieții. Poți să afli, printr-un simplu test, ce spune numerologia despre semnificația lui. Dacă alegi să urmezi aceasta cale prescrisă sau dacă te abați de la ce îți șoptește destinul e treaba ta.

Cum să afli care este simbolistica numelui, folosind calculul de mai jos?

Ce ai de facut: îți scrii numele pe o foaie de hârtie și notezi în dreptul fiecărei litere cifra care îi corespunde, conform tabelului.

TEST. Tu știi care e destinul din spatele numelui tău?

Aduni apoi toate cifrele, obții un număr format din două cifre pe care le aduni pâna obții un numar format dintr-o cifră. Aceasta va fi cifra destinului tau, care poate fi de la 1 la 9.

De exemplu, Andreea Popescu va avea urmatorul calcul: 1 + 5 + 4 + 9 + 5 + 5 + 1 + 7 + 6 + 7 + 5 + 1 + 3 + 3 = 62

6 + 2 = 8. Cifra destinului va fi 8.

Dacă numele tău are diacritice, alege cifrele corespunzatoare literelor fără diacritice din tabel.

Calculeză-l folosind numele tau de fată, nu cu numele de căsătorie. Numele cu care te-ai născut îți hotaraște soarta.

Hai să vedem acum și interpretările pentru fiecare cifra. Citește pentru cifra pe care ai obținut-o după calcul.

Cifra destinului 1

Lasă cu ce te ocupi acum și fă-te ȘEFĂ! Tu ești născută să conduci. Dacă la locul de muncă nu poți să devii director, măcar acasă asigură-te ca domnești peste tot. Tu ești împărăteasă, tu ești regină, cum spui tu trebuie să se facă toate. Ai o personalitate foarte puternică. Poate chiar prea puternică uneori, știi tu la ce ma refer!

Cifra destinului 2

Dacă izbucnește un război (și la cum e situația în lume, s-ar putea să ți se îndeplinească profeția!) tu ai fi capabilă să închei conflictul. Nu există dispută pe care să nu o calmezi și nu există situație din care să nu ieși. Tot calmul din lume s-a adunat în numele tău. În cazul în care nu e așa… poate tu ești printre cei cu nume ales de nași, nu pentru că așa vă este destinul.

Cifra destinului 3

Știi acei oameni mereu cu zâmbetul pe buze, gata mereu să ajute și plini de viață și de dragoste? Nu știi despre ce vorbim? Ia aruncă o privire în oglindă! Poate nu te recunoști cu prea multă ușurință, dar tu ești dintre cei mai veseli oameni în viața. Și nu veseli la modul că ai putea să faci stand-up comedy, ci ca ai putea să vindeci boli, dacă zâmbetul ar vindeca, atât de bucuros ești. Probabil că ar trebui să o ții tot așa, ca nu pare nimic greșit. Dacă nu te regăsești în descriere, încearcă să fii mai fericit, căci ăsta-ți este destinul!

Cifra destinului 4

Aveți internet acolo în armată? Nu de alta, dar întrebăm pentru că această cifră corespunde persoanelor atât de organizate încât ar putea fi cadre militare fără problemă. Pragmatismul cu organizarea sunt cuvintele de ordine ce te caracterizeaza.

Cifra destinului 5

Nici măcar nu vrei să te gândești ideea că destinul ți-ar putea controla destinul, pentru că pe tine nu te controlează nimeni! Tot ce îți dorești este libertate pentru a putea să te bucuri de viață. Bravo ție, dar află că drumul tău a fost stabilit deja…

Cifra destinului 6

Cumva te cheama Xena? Sau ești varianta feminina a lui Robin Hood? Menirea ta este să lupți pentru oameni. Ești printre cei implicat în campanii de ajutorare, ești un sprijin de nădejde pentru toți. Atenție însă! Uneori, chiar și cei mai puternici au nevoie de ajutor!

Cifra destinului 7

Bună ziua, doamna profesoară! Ups, am greșit?! Dar destinul tău este să îi înveți pe ceilalți… Bine, poate ești instructor, scriitor, jurnalist… Dacă nu, mai cum să te reorientezi profesional? Căci trebuie să-ți indeplinești destinul!!!

Cifra destinului 8

Ești ambiția întruchipată. Pentru tine nu contează cât de mult trebuie să muncești până când să reușești, ci doar să îți iasă așa cum vrei tu până la final. Și încă ceva… Când e vorba de munca ta, iei totul foarte în serios. Corect?

Cifra destinului 9

Ești printre cei creativi și originali oameni care există. Te caracterizează sensibilitatea și romantismul, de aceea cariera ta perfecta este în domeniul artelor. Nu simți că te reprezintă. Atunci poate ești genul de romantic care iese la iveală doar când vede un film siropos.

Sursa: estisuperba.ro

Vremea 5 mai. Prognoza meteo anunță caniculă. Când vine ”potopul”... Vine potopul! ANM a emis prima avertizare de VREMEA REA: Vor fi fenomene meteo extreme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x