Antena Căutare

Tragedie fără margini la Năvodari! O fetiță de 3 ani a fost găsită în casă alături de mama ei moartă de câteva zile

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost găsită moartă în apartamentul ei din Năvodari. Conform ultimelor constatări, trupul femeii părea trecut în neființă cu câteva zile în urmă.

Caz cutremurător la Năvodari! Mamă moartă găsită în casă alături de fiica sa de 3 ani care plângea încontinuu! Vecini au fost alertați de strigătele de suferință ale micuței și au anunțat poliția. Ce nenorocire s-a petrecut în apartament

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost găsită moartă în apartamentul ei din Năvodari. Conform ultimelor constatări, trupul femeii părea trecut în neființă cu câteva zile în urmă.

Un moment greu de identificat pentru pompierii ISU Dobrogea a fost atunci când pe lângă femeia decedată, a fost găsită o copilă de 3 anișori plângând în neștire.

Pompierii au fost alertați ieri seară de către vecini, atunci când aceștia s-au speriat pentru că nu au mai văzut-o pe vecina lor ieșind afară, iar cu toate acestea, copilașul se auzea plângând zile în șir fără a părea că este liniștit de cineva.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, spune că la fața locului s-au deplasat 6 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Ajunși la locul interventiei, au pătruns în interior pe unul dintre geamuri, apartamentul fiind situat la etajul 1. În interior au găsit fetiță de 3 ani, plângând, iar în baie au găsit-o pe mama acesteia, decedată.

Femeia locuia singură cu micuța, soțul acesteia și băiatul mai mare fiind la muncă în străinătate.
Pe trupul femeii nu s-au identificat urme de violență, iar cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei.
Până se va lămuri situația familială a micuței, aceasta va fi preluată de Protecția Copilului.

Sănătatea copiilor este în pericol! Stare de alertă după ce elevii unei școli din Bistrița au primit lapte infestat cu l... Cum arată școlile din țară în plină epidemie de gripă! Imaginile înspăimântătoare care arată adevărata igienă a elevilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x